Balga Edina

Balga Edina

Húsvéti gondolatok

2022. október 05. - Balga Edina

Én még mindig azt tartom, hogy nincsenek akkora csodák, és ha vannak is, akkor ezt nem csak egy ember tudja megtenni, és ennek ékes bizonyítéka, hogy Jézus másokhoz járt el tanulni. Olyan emberekhez, akik nagyon magas tudatosságon voltak az akkori korhoz képest.

Miért pont 2000 életév óta csak ez az egy ember tett nagy dolgokat, mikor többszázmillió ember van a Földön?

Véleményem szerint ezt az egyház kezdte el terjeszteni,  méghozzá azért, hogy az emberek ne ébredjenek tudatukra, hanem befolyásoltság és kontroll alatt éljenek. Ugyanis az akkori időkben az egyház kikiáltotta Jézust sátánnak, megszállottnak, ördögnek, gonosznak, hazugnak, szemfényvesztőnek, és nyilvánvalóan az emberek ezt elhitték, mert akkor az egyház uralt mindent és mindenkit. Azért volt erre szükség, hogy ilyen híreket, mendemondákat találjanak ki, hogy vízen járt, szeplőtelen fogantatás, mert ezáltal valóban ki lehetett kiáltani őt egy földöntúli hatalomnak. Mert azt azért már megétettük 2022-re, és a történelem során, és az előző életek kapcsán, hogy az olyan embereket, akik merték megélni azokat a képességeiket, amiket Isten adott nekik, vagy kiválasztottak maguknak a Bardróban, elfogadhatatlan volt.  Jézust keresztre feszitették, akkor ez nagy divat volt. De honnan jött a kereszt? Szóval, hogy a kereszt már megvolt, amikor Jézust keresztre feszítették, vagy akkor találták ki a keresztet? Ha ránézel egy egyházi keresztre, hát nem az egyensúlyt szimbolizálja, semmilyen szinten. Az egyensúlynak a szimbóluma az egyenlő szárú kereszt, hisz ott mind a két rész egyenlően van. Az okkultizmusból tanultam, és visszavezetve, ha ezt az egyházi keresztet megfordítjuk, ez a sátánnak a keresztje.

Tehát a mi Jézusunk egy ugyanolyan ember volt,  mint te meg én, csak be merte vállani azt, amit akkor senki az égvilágon. Már akkor tanított, és tanult az előző életekről, a kézrátételes energiagyógyításról, az okkultizmusról, a történelemről, próbálta tanitani az embereket arról, hogy mi az igaz, hogy tudjanak különbséget tenni, ki kontrollál, ki manipuliál, ki hazudik. Egyáltalán nem önszántából ölette és kínoztatta meg magát.

Feláldozta magát, de nem azért, hogy minket megváltson, hanem azért, mert nem volt már több ereje, mivel senki nem állt mellé, és senki nem hitt neki. Valószínű, mára már sokszor leszületett ide, hogy megpróbálja többször azt, amit akkor ott elkezdett, de nem sikerült neki. mert a legfontosabb dologgal senki nem foglalkozik Jézus életével és ezzel a mendemondával kapcsolatban: hogy neki is voltak érzelmei, neki is volt egója, és tudatalatti elméje, amiben sok érzelmi energia megrekedt, például a bűntudat, félelem az élettől, elárulás, önpusztítás, istengyűlölet, embergyűlölet. Kizárt dolog, hogy azóta nem született le több ember, aki vízen járt, aki ránézett valakire, aki egész életében nyomorék volt, és felállt utána, és az is kizárt, hogy ő feltámadt. És fizikai testtel élte utána az életét, egy ilyen kínzás után, mivel akkor feleannyira sem volt az orvostudomány, a biológia fejlett, mint mára, 2022-re. És hogyha okos, tudatos ember vagy, akkor tudod azt, hogyha te meghalsz, a te lelked is feltámad.  

A bejegyzés trackback címe:

https://balgaedina.blog.hu/api/trackback/id/tr1017947402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása