Balga Edina

Balga Edina

A SPIRITUÁLIS VÁLASZTERÁPIÁRÓL

2022. október 01. - Balga Edina

Spirituális Választerápia (SVT)

Az én imádott SVT módszerem...
Ennek a technikának köszönhetem az új életem .... Gyakorlott SVT-sként már sokszor lehettem ennek a csatornája .....Hála, hála SVT!!!!!!


IMÁDOK EZZEL A TECHNIKÁVAL DOLGOZNI!!! Számomra szó szerint varázslás ...Sok sok csodát láttam már, mióta ez a különleges módszert elsajátítottam.
Egyben misztikus és nagyon földi is.
Konkrétan 1,5 év alatt tettem le a drogot, kb. 13 év után...És azóta is tiszta vagyok, lassan 8 éve ...SZERELMEM SVT!!!


AZT GONDOLOM, IGAZÁNDIBÓL TÖBBET NEM IS KELLENE ÍRNOM ERRŐL A KÜLÖNLEGES TECHNIKÁRÓL...

Kitisztít minden diszharmonikus energiát, vagy programot a lélek feljegyzéseiből-adataiból, a múltban, a jelenben és a jövőben. Az SVT segítségével az izomválaszainkat használjuk, hogy az elmét és a negatív programozást megkerülve, kapcsolatba kerüljünk a belső vezettetésünkkel. Egy ingát használunk a mozgásunk jelzőjegyeként, és nagyítójaként, ahogy kommunikálunk a felső Énnel egy különleges táblázatrendszert használva. Az öreg programok pozitív energiákkal kerülnek felcserélésre a nagyobb belső béke megteremtéséért. A munka, és a módszer emberek ezreinek segített már, hogy akadálytalanabb, örömtelibb életet élhessenek.

Mi az SVT?

A belső vagy tudatalatti elme olyan, mint a számító gép, amely eltárolja és futtatja a negatív életprogramokat, amelyek megzavarják az embert abban,hogy a legmagasabb lehetőségeit elérve, élhesse az életét. Ezek a programok felbukkanhatnak egészségi probléma ként, függőségként, rokonsági-kapcsolati konfliktusként, vagy számtalan más problémaként. A Spirituális Válasz terápia közvetlenül a tudatalatti elmével dolgozik, hogy megtalálja és eltávolítsa a negatív programokat, felszabadítva a klienst az egészség,bőség, boldogság blokkjaitól.

Hogyan Működik az SVT?


Az SVT a problémák okának (programok) az azonosítása, és kitisztítása által működik. A programok azonosításához az SVT az információt közvetlenül a tudati elmétől nyeri a program gyökerét, és hogy mikor , és miért alakult ki. Az SVT olyan értékes bepillantást nyújt a problémákról, amelyet nem lehetne felderíteni a jelen élet eseményei alapján. Amikor romboló programok be lettek azonosítva, és ki lettek tisztítva, az SVT segít abban, hogy „újra programozzuk” az elmét pozitív eszmékkel , gondolatokkal és mintákkal.

Személyes tanácsadás:

Személyes tisztulás során megvizsgáljuk, és kitisztítjuk a diszharmonikus energiát az előző, jelen és eljövendő életekből. Ha az életed egy problémás területe tudatalatti programok miatt alakult ki , ezeket is ki lehet vizsgálni, tisztítani ,és kicserélni pozitív programokkal.

Ügyfélfogadás: telefonon történő előzetes megbeszélés alapján. Kezelési idő:1-2 óra. Mélyebb, nehezebben oldódó témáknál több alkalomra is szükség lehet, ugyanakkor egy kezelés hatására több probléma is megoldódhat.
Kezelés előtt érdemes áttekinteni azokat az életterületeket, amelyekben úgy érzi tisztításra van szükség

- Jelen életbeli válságok:legfőbb negatív ügyek, és kapcsolódó személyek, helyszínek
- Egészségi problémák: bármilyen fóbia, allergia, vagy elmúlt, jelenlévő, állandó fizikai nehézségek
- Üzleti ügyek, karrier, kreativitás: jellemző és vagy ismétlődő akadályok körforgása blokkolja a bőséget
- Kapcsolatok: állandó, vagy régóta fennálló problémás kapcsolatok a szülőkkel, testvérekkel, társsal (társakkal), főnökkel vagy másokkal.
- Megbecsülés: magabiztosság és önkép állapota, ismétlődő érzelmi nehézségek vagy függőségek.


"G. I."

27.jpg

28.jpg

29.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://balgaedina.blog.hu/api/trackback/id/tr8417944366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása