Balga Edina

Balga Edina

Igazság a testetlenekről

2023. január 15. - Balga Edina

A holtak mindig az emlékekhez nyúlnak vissza, mert azt hiszik, hogy elfelejtjük őket. Mikor megjelenik egy holt, halott, testetlen - hívjuk bárhogy, de leginkább testetlennek - akkor mindig emlékeket mutat meg. Én azt hittem, hogy azért mutatja meg ezeket az emlékeket, hogy tanúbizonyságot adjon arról rajtam keresztül, hogy ott áll velem szemben. De hát nem csak ezért. Hanem azért, mert a holtak azt hiszik, hogy elfelejtjük őket, és homály fedi az arcukat. És úgy tudnak itt maradni a Föld rezgéssíkján, hogy mindig visszamennek a múltba. Aztán minél többet mennek a múltba, annál jobban el vannak felejtve.

Tehát, hogy ha egy elvesztett szeretteddel egyre több álom, emlék jut eszedbe, az azt jelenti, hogy azzal igenis komolyan kell foglalkozni. Mert segítenünk kell neki, akár tetszik, akár nem. Ez A SPIRITUALITÁS. Nem az, hogy tudatosan gondolkodtok, vagy o-mani-padme-om, a fény és szeretet majd mindent megold. NEM. TE OLDOD MEG. Azzal, hogy észreveszed, hogy ott van előző életből egy halott, vagy jelen életből itt van az üknagyanyád. Oké, velük nincsenek emlékeitek, de vannak energiáik. És megmutatnak mondjuk háborús dolgokat, például a TV-ben folyamatosan háborús filmekre kapcsolsz oda, és végig is nézed. Vagy elmész a szüleid házába és megtalálsz róluk olyan képeket, hogy mondjuk a dédapád egy katonai ruhában áll a fronton, vagy hasonló, mert én már láttam ilyen fotókat. És meg is jelent a testetlen, aki képtelen volt kilépni a háborús emlékeiből.

320519573_552094893506656_5843595084839026459_n.jpg

Lila achát, a múlt feldolgozása talizmán (3500 Ft)

Szóval nagyon fontos lenne, hogy ezt komolyan vegyétek. Ez nem játék és mese, mert egyszer átveszi a Holtak világa a Föld világát, és akkor mit csináltok? Hiába mantrázgattok meg satöbbi.

MINDIG A MÚLT ITT MARADT LELKEIT KELL ELŐBB HELYRE RAKNI AHHOZ, HOGY JELEN ÉLETBEN SZABADON ÉLHESSÜNK.

Az, hogy önmagában felismerjük, hogy a múltunkban, generációnkban ott van egy családtagunk, rokonunk, az édeskevés. Ők is csak arra vágynak, mint a kisgyerekek, hogy beszéljünk hozzájuk, hallgassuk meg őket, hogy békére leljenek, és a Fénybe tudjanak menni.

KIZÁRÓLAG SZAKEMBER SEGÍTSÉGÉVEL beszélj a testetlenekkel

SZAKEMBEREK AZOK, AKIK EZZEL A KÉPESSÉGGEL SZÜLETNEK..
EZT TANULNI NEM LEHET!

ÉS KEVÉS ILYEN IGAZ KIVÁLASZTOTT VAN.

AKÁRKI AKÁRMIT ÁLLÍT

A múlt távolodik, a szellem távolodik,
Halványul
Az időnek még a lélek sem állhat ellen

A bejegyzés trackback címe:

https://balgaedina.blog.hu/api/trackback/id/tr8218027064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása