Balga Edina

Balga Edina

Üzenetem a világnak

2022. október 05. - Balga Edina

Engem az emberek csak a szájukkal tisztelnek, de a szívük nagyon távol van tőlem. Mindent, amit nem Isten ültetett el, ki fognak most gyomlálni, ez az időszak van.

Nem az a lényeg, ami bemegy a szájon, az a lényeg, ami bejön a szájon, mert az teszi tisztává az embert.

Ami tisztátalanná teszi az embert, az a házasságtörés, a hazugságok, a hamis tanúzások, a gyilkosságok, a bűncselekmények, családon belüli bántalmazások, erőszakok, becsapások. Az, hogy valaki csúnyán beszél, az nem teszi őt tisztátalanná.

Hogy miért veszélyesek a spirituális gyógyítók, tanítók, pszichológusok? Mert ők csak a szájukkal mondják, de cselekedni már nem cselekednek. Azért teszik, hogy többnek tűnjenek. Rangot, címereket hordanak. De közben semmit nem cselekednek. És az emberek ezt követik. Terheket raknak rá az emberekre ezzel.

Ne hívassuk magunkat, ne hívassátok magatokat mesternek, tanítóknak. Mert csak egy mester, és egy tanító van. Ő pedig Isten.

273327279_661109744925173_6964385033995655875_n.jpg

Ezek a nagy gyógyítók és tanítók bezárják a mennyek kapuját Isten előtt. Mert az emberek már nem akarnak Istenhez fordulni. Hanem csak a nagy gyógyítókhoz, pszichológusokhoz, családállítókhoz, SVT-sekhez, reikisekhez… De Istent elfelejtik! Mert nem azt tanítják, amit tanítani kell, hanem azt, hogy tőlük, az emberektől függjünk, és kérjünk segítséget. Vakok vezetnek világtalant, és ezért hiteltelen, mert mind a kettő gödörbe esik: a gyógyító, a mágus, és a tanítványok is, és a kliensek is.  

A szúnyogokat kiűzik, de a legnagyobb bajokat lenyelik, és észre sem veszik. És megvezetik az embereket.

A gyógyítók, tanítók megtisztítják a tányér külsejét, a pohár külsejét, de belül ott a penész, ott a mocsok. A poharak, tányérok tele vannak féktelenséggel, gyalázattal, bűnnel, mocsokkal. Előbb tisztítsátok meg a belsejét, ahhoz, hogy tiszta legyen a külseje! Ezek az emberek, ezek a spirituális emberek hasonlóak a sírokhoz: kívül csodaszépek, de a belsejük tele van halottakkal, halottak csontjaival, bűnökkel eltemetve. A gyógyítók kívülről igaznak látszanak az emberek szemében, de belülről képmutató brigád, képmutató az egész.

Csak a tiszta szívű emberek lehetnek boldogok, mert ők meglátják Istent.

A bejegyzés trackback címe:

https://balgaedina.blog.hu/api/trackback/id/tr4817947422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása