Balga Edina

Balga Edina

A pozitív gondolkodás

2022. október 04. - Balga Edina
A POZITÍV GONDOLKODÁS NEM EGYENLŐ AZ IGAZZAL!
ELFOJTÁSOKAT, HASÍTÁSOKAT, HAMIS POZITÍV GONDOLKODÁST JELEZ!
AZ AZ IGAZ, HOGY MOCSKOSAK VAGYUNK!
HÁLA ISTENNEK, LEGALÁBB VAN ÉRTELME, HOGY LESZÜLETNÜNK IDE, MERT HA ITT IS FÉNY ÉS SZERETET LENNE, MINT ÁLLÍTÓLAG ODAFENT, KURVÁRA NEM LENNE ÉRTELME ENNEK A FÖLD BOLYGÓNAK.
CSAK GONDOLD MEG!!
A pozitív gondolkodás nem azt jelenti, hogy nemet mondunk a negatív dolgoknak és a bennünk levő fájdalmaknak ....
Hozzuk felszínre ezeket, ismerjük fel, mi van mélyen bennünk!
Ezt egyszerűen úgy teheted meg, hogy leülsz egy papírlappal a kezedben és befele figyelsz. Akár gyújts meg egy gyertyát, füstölőt .... Vedd magadhoz a következő ásványokat: malahitot ,zöld fluoritot vagy holdkövet, bármilyen formában. Ezek a csodálatos ásványok segítenek megnyitni a tudatalatti elmédet!
301982272_6120880447975743_6491301863158356685_n.jpg
Válassz ki egy témát, ami most nagyon nagy kihívást jelent számodra.Ezt írd le egy papírra és kezdd el írni a benned levő elfojtott fájdalmakat, rossz érzéseket, érzelmeket pl .düh, harag, sértettség, gyűlölet. A lényeg, ismerd fel, mi van ott ,milyen negatív dolog!!!
Mondd ezekre: igen, ez van bennem, ezt érzem igazán. Engedd, hogy jöjjön akár sírásban a felszínre!!! HA FELISMERTED,MI EZ AZ ÉRZÉS, GONDOLAT, HÍVD MEG....NE ÁLLJ ELLEN ,ENGEDD MAGADHOZ!!!!  ÉS MONDOGASD EZT: MÉG AKAROM, MÉG AKAROM! EZT ADDIG ISMÉTELD, MÍG EL NEM FOGADOD AZT, HOGY IGEN, EZ VAN BENNEM. EZT ÉRZEM VALÓJÁBAN!!!
ÉS AKKOR ZÉRÓ ÁLLAPOTBA KERÜL AZ ELME. NA ÉS ITT TUDJUK ÚJRA PROGRAMOZNI A TUDATALATTINKAT, AMI MEGTISZTULT!!! Pozitív megerősítéssekkel!!! Hát lássunk is hozzá!
ÁLDÁS
BASSZUNK ODA VÉGRE!

A bejegyzés trackback címe:

https://balgaedina.blog.hu/api/trackback/id/tr5017946910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása