Balga Edina

Balga Edina

Béke

2022. október 05. - Balga Edina

Tegnap a TV-ben azt mondta egy politológus, hogy ez a háború egy hét múlva el fog dőlni, és nem az ukránok fognak győzni. A háborúra, mint a hiénák, az alvilági erők is megjelentek, mint amikor a szavannán mondjuk egy csorda oroszlán elkap egy elefántot, és abban a pillanatban megjelennek a dögkeselyűk és hiénák. Őket hívjuk most itt a démoni erőknek, csak ők nem energiából táplálkoznak, hanem húsból és vérből. És ebben az esetben a hiénák láthatatlan, sötét energiák, akik ellepték most az egész Föld bolygót, előbújva a rejtekhelyeikről, várva a prédát. A préda az emberi félelem. És ebből elkezdtek most táplálkozni, és őket úgy kell elképzelni, mint egy újszülött hiénát: ugye az újszülötteknek rengeteg táplálékra van szükségük. Nekik ez most az édenkert, mert minden megvan ahhoz, hogy nagyon jóllakjanak. Egyre nagyobbak ezek a hiénák, nagyon gyorsan fejlődnek a félelem-energiától, ezért még több táplálékra van szükségük. Tehát minél jobban félünk, és a félelmet generáljuk magunkban, másoknak, annál több táplálékot adunk ezeknek a démoni lényeknek. Soha nem volt még a Földön ennyire fontos szembenézni ezekkel a félelmekkel! És most mindennél aktuálisabb, hogy legalább egy holisztikus gyógyítót felkeressetek, és olyat, aki ismeri jól ezeket a démoni erőket, és akinek hatalmas rálátása van erre, és meg is érti ezeket az erőket, hogy hogyan kell átalakítani.

Az emberiségnek végre meg kell értenie, hogy minden energia. És aminek energiát adunk, az kel életre. Tehát, amióta világ a világ és ember az ember, azóta harcoltunk, harcoltatok, vagy harcoltak a szüleink, nagyszüleink. Ez lehet egy belső harc (hogy meg akarom tenni - nem akarom megtenni, vagy harcolok egy félelemmel, vagy harcolok egy embertásammal a vélt jussomért, vagy harcolok valakinek a szeretetéért), ezek mind félelem alapú tevékenységek. Sajnos a spirituális világ nem arra tanít meg, hogy ezeket felismerjétek, hogy tudjátok, mik az esendőségeitek, vagy mivel azonosultok ellen, vagy hogy tagadásban vagytok. Mindenkit arra buzdítottak, amióta világ az világ, hogy ne merd kimondani a rossz érzéseket magadból, vagy ha valakivel valami baj történik, ne segítsünk, hogy ne foglalkozzunk vele, majd megoldódik, majd Isten megoldja, katonadolog… De közben ezek a nagy elfojtott dolgok és az ellenazonosulások csak gyűltek-gyűltek bennünk, a generációinkban egy puttonyban, és életre keltek. Ezeket az életre keltett energiákat mutatja meg a világ nekünk, és azt, amivel foglalkoznunk kell nekünk magunkban, személyiségszinten.

302007657_790182198684593_406360279890861187_n.jpg

Nincs eredendően rossz. Vagy gonosz. Van a mennyek birodalmában egy hely, amit úgy hívnak, hogy édenkert, ez az édenkert tárol mindent. Ott lehet beszerezni azokat a dolgokat, amiket meg akarunk tapasztalni a Földön. Mielőtt leszületünk ide, felveszünk a hátunkra egy hatalmas hátizsákot, és elmegyünk az édenkertbe, ahol a jó és rossz tudás fája van, és mindenből pakolunk be a hátizsákunkba, amiből meg akarunk tapasztalni. Ezek a mocskos, megtagadott, szégyenteli energiák, mint a gyűlölet, a harag, az istengyűlölet, a gyilkosság, ezek mind energiák, amiket berakunk ebbe a hátizsákba, és ezzel együtt érkezünk meg a Földre. Ezekhez az energiákhoz hívunk szereplőket, akik ezeket eljátsszák, hívunk olyan szereplőket is, mint a démoni, sátáni erők, ők csak az játsszák el, ami a puttonyunkban van benne. Ideje lenne, hogy az emberiség felébredjen, levegye a hátizsákot, és ezeket az energiákat, érzelmeket kipakolja belőle. És rájuk nézzen. És nevén nevezze őket. Mert amikor nevén nevezünk egy nagyon rossz dolgot, és rá merünk nézni, nem ellenazonosulni vele, sokkal könnyebb azt fénnyé és pozitív energia-megtapasztalássá alakitani. De addig, amíg a táskád legaljába eldugva cipeled ezeket az érzelmeket, azok a kis démoni lények, vagy nevezzük igy, hogy hiénák, ugyanúgy táplálkoznak belőled. És ahogy szembenézel velük, és nevén nevezed őket, már nem lesz felvevő programod erre.

A bejegyzés trackback címe:

https://balgaedina.blog.hu/api/trackback/id/tr3717947390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása